Välkommen till Hess

Din kontakt för Hess GmbH Licht + Form produktsortiment i Sverige är Fox Belysning. Vi förser er med konsultation och personlig assistans för våra produkter. Vi önskar ett nära samarbete för att designa den optimala belysningslösningen, från idéskiss till planering. Vi hjälper även till med rekommendationer och belysningsberäkningar för att säkerställa samtliga krav. Hos oss finner ni ett unikt belysningssortiment och dessutom möbler för utomhusmiljö.
Mer information:
Fox Belysning AB
Tellusgången 8, Telefonplan
SE-126 26 Hägersten
Tel. +46 84 40 85 40
Fax+46 8 24 22 33
E-Mail info@foxbelysning.se
Website: www.foxbelysning.se

AGENA finns nu med LED

Vi har uppdaterat Agena med ny LED teknologi från Cree. Vi har minimerat energiförbrukningen till en total systemeffekt på 30W eller 42W. LED modulen CREE CXA 3050 ger ett högkvalitativt ljus med låg energiförbrukning.
Armaturlumen för
4000K: 42W 2952lm
3000K: 42W 2687lm
AGENA ger ett komfortabelt och bländfritt indirekt ljus. Det cylindriska taket är vitlackerat och fungerar som en reflektor vilket ger en mycket bra och jämn ljusbild.
Modulen kan enkelt bytas ut.

Ny BELYSNINGS katalog

Ljus ökar säkerheten, hjälper dig att hitta vägen och skapar atmosfär. Ljus kan också få dig att må bra.
Produktgrupper: Outdoor Lighting . Illuminating Columns . Light Beam Image Splitting . Catenary Suspended Luminaires . Wall Mounted/Ceiling Luminaires . Illumninating Bollards . Effects/Accent Lighting . Heritage Lighting
DOWNLOAD (PDF, 62.18 MB)

Hess GmbH Licht + Form

Välkommen